Billede Credits: Pixabay, Paymaster_Ukraine

Hvad Er En Gimbal?

15. September 2022

En gimbal er et særligt stativ eller holder, hvor du kan sætte din telefon eller dit kamera på. Den skal sørge for at alle rystelser og lignende usikkerheder i et billede forsvinder.

Man tænker nok, at en gimbal ikke har den store effekt, men har du først prøvet den, så kan du tydeligt se og mærke forskel på videoen og hvordan udfaldet bliver.

Elsker du eksempelvis at lave videoer eller tage billeder, hvor man netop ikke skal kune se eventuelle rystelser, så den genial. Forskellen er nemlig så stor, at hvis du gø brug af en gimbal, vil de ligne, at det er lavet af en professionel og ikke bare en amatør eller nybegynder. 

En gimbal bliver primært brugt til videoer, nemlig fordi der er klart flere rystelser, end hvis det er et enkelt billede eller to, du skal tage.

Den er nem at anvende, da du endda kan holde den med en hånd. Derudover har de flester modeller også knapper, så du heller ikke selv skal trykke på telefonen eller kameraet, når du skal filme eller tage billeder.

Enkelte modeller tilbyder faktisk også apps, så oplevelsen kan blive endnu bedre. 

Priserne ligger fra 42 kr. og op til 8799 kr.

Skiltet øverst viser, at denne tekst var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hvor du køber et stort sortiment med guld armbånd. Herfra siger vi tusind tak.