Kamera objektiv til Canon

Canon kamera objektiv

Canon fører et bredt udvalg af objektiver til deres kameraer. Canons digitale EOS spejlreflekskameraer har det mest omfattende system af udskiftelige objektiver. Canon har over 60 objektiver i EF-systemet og dækker stort set alle tænkelige behov. Der lige fra de ultra vidvinklet kamera objektiver til de store objektiver med supertele.

EF-S objektiver

Objektiver der passer til Canons APS-C-kameraer med digital sensor. Disse objektiver udnytter den lille størrelse på sensoren i kameraet, så du får mindre og lettere objektiver, der kan bruges med disse digitale kameraer. EF-S-objektiver har en række brændvidder og anvender det nyeste inden for optisk teknologi.

EF-M objektiver

Udskiftelige objektiver, der er designet til brug sammen med Canons EOS M kameraer. De er kompakte, lette og kombinerer mobilitet med optisk kvalitet for optimal fotografering hver dag.

Professionelle Canon Objektiver

Canons L objektiver genkendes på den røde ring der følger rundt i den forreste del af objektivet. L-objektiver benyttes typisk af professionelle og seriøse amatør fotografer. Dette skyldes objektivets overlegne billede kvalitet og det robuste design og konstruktion.

De fleste L-serie objektiver er almindelig kendt for:

  • Robust konstruktion. Disse kamera objektiver er bygget til at stå i mod den hårde medfart de udsættes for under optagelser. Nogle objektiver er bygget til at modstå støv og fugt.
  • Ingen roterende front-elementer. (Forhindrer irritation ved f.eks. polariserings filtre. 🙂 )
  • Relativt stor blænde sammenlignet med andre af Canons objektiver, med samme brændvidde.